GRAIUL MARTIRILOR PDF

Graiul Martirilor Crestini Din Primele Secole – Download as PDF File .pdf) or read online. Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici. Graiul martirilor crestini din primele secole. by: Petru Popovici (author). Edition language: Romanian. Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare. 10 Septembrie Viorel Varga. „Venirea noastra la aceasta comemorare nu trebuie.

Author: Voodoojin Zolokazahn
Country: Thailand
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 10 March 2013
Pages: 180
PDF File Size: 20.21 Mb
ePub File Size: 18.73 Mb
ISBN: 960-6-53478-140-5
Downloads: 24925
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakatilar

Comemorarea se face tocmai pentru a nu uita ce s-a intamplat in anii ’40 in Treznea si Ip si-n alte localitati din Transilvania si nu pentru a lasa ura sa devina patima.

Nu vedeti ce tupeu au. A fost doar o festivitate decenta, fara nicio amintire infioratoare. Sunteti responsabili de cuvintele folosite in comentariile de la ora 9,49 respectiv 10, Toata lumea alearga dupa tortionari, dar uita de acesti criminali, care poate mai sunt in viata. Preferabil sa vizitati azilul de batrani din Boghis – si ramineti acolo ca presedinte onorific pe viata.

I want to see what what it feels like to have a million dollars in bitcoins.

Adica noi romini sa toleram si ei nu ne tolereaza. Pompierii au colindat la Graiul Salajului.

traiul Versurile din popor spun: Crima nu trebuie sa se prescrie in nici-o imprejurare,dar nici nu se poate generaliza. Unii incearca din rasputeri sa transforme antiromanismul in genocid. Mai sta badea Ambrozie ce mai sta pe ganduri, apoi parca isi ia inima in dinti si zice: Varsta avansata va aduce mai aproape de dr.

Alzeihmer decat de realitate. Totul la preturi avantajoase. Consiliul Judetean Salaj parca-i o biserica, colecteaza cat de mult si redistribuie cat de putin.

Urmariti cu atentie cum prin diverse mijloace,inclusiv prin fete bisericesti,se sapa la temelia sigurului stalp de susinere care ne-a mai ramas Credinta. O salajeanca a visat sa zboare, acum ridica zi de zi pana la cer un elicopter de lupta de patru tone. Consilierii locali PSD aduc bezna in Surduc.

  EVANGELIJA PAGAL LUKA PDF

Mass-media ne-a trasformat in zeflemisti,ipocriti,ironici,s. S-a facut genocid in economie,educatie,cultura,sanatate,a mai ramas Credinta care mai sustine Neamul.

Chiar si dupa 73 de ani, amintirile inca dor.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare

Managerul Spitalului Judetean, Liliana Neaga, si-a dat demisia. Politia salajeana n-a deslusit nimic din misterul disparitiei lui Tudor Niream. O tara care nu combate coruptia eficient involueaza; iar la noi partidul la putere se marttirilor sa o favorizeze. Ai un video interesant? Cred, ca oamenii ca varga nu prea mai au interes in randul romanilor.

Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici • BookLikes

Sa stige pe stadion ca trnsilvania este a lor, Sa nu dea Dumnezeu sa ajngem la razboi deviza pe care o aplic este “fara prizonieri”. Doar in martiripor autorului. Potrivit primarului de Ip, Markus Lazlo, anul acesta comemorarea va incepe la orele Tiberiu Marc castiga procesul impotriva lui Tiberiu Marc si trebuie sa-si dea niste graiuul din bugetul judetului Salaj.

Era matririlor lucrul campului cu mama sa si cei cinci frati. El, saracu, treieste in poate cea mai frumoasa comuna din Salaj, comuna Crasna, spre dilema lui, condusa de un primar maghiar – pai daca nu ar fi ipocrit, s-ar fi mutat, imobilele din Crasna sunt la pret bun, ar fi avut bani pentru a se muta altundeva, de ce sa nu, poate chiar la Treznea Oare dintre autorii masacrului, n-a ramas nimeni in viata.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare – Graiul Salajului

Ar trebui sa fie de varsta lui Visinescu. Si-au dat seama romanii cu nu ungurii sunt bau-bau in tara asta, si defapt nici ungurii din Romania nu vor nicidecum unirea cu Ungaria, dar vor dezlipirea de Bucurestiul Ce mama dracului chiar sa fim blegi in fata iredentismului bozgoresc?

  DBX 1046 MANUAL PDF

Ne-am refugiat la Ploiesti, la o sora a mamei, pentru ca in Treznea nu mai aveam nimic. Gabriel Terhes este noul sef al Politiei din Salaj si va fi investit oficial astazi, in sedinta festiva. Nivelul de trai masurat in lungimea conductei de gaze arata ca Salajul si Zalaul sunt printre sarmanii tarii si sunt sarantocii Transilvaniei.

Banii pe care s-a mizat pentru construirea unei parcari moderne la Spitalul Judetean nu mai exista, guvernul i-a luat inapoi. Majoritatea trusturilor de presa ,radio si televiziune sunt controlate de cozile de topor care au sarcina sa distruga ce a mai ramas din morala ,credinta respectiv spiritualitatea romaneasca. In cartea dvs, afirmati ca toti romanii din Traznea au fost exterminati. Chis Bogdan este noul procuror sef la Parchetul Tribunalului Salaj. Aruncam cu milioanele in groapa de gunoi de la Dobrin mai ceva ca manelistii.

Poate suntem noi prosti ca il citim Sa nu uitam nici pe nemernicul rege Carol al II-lea si pe sleahta lui politica, care, inau cedat Basarabia si Ardealul, fara un foc de arma.

Nu aveti nici rusine nici obraz ce-i de la 12, Un agent de paza chemat la interventie a fost batut cu bestialitate in vazul lumii. Atunci, cum explicati ca parintii dvs si dvs personal ati supravietuit?